Skip to content

 

Coeursief

Nederlandse band met voor Franse chansons

Zondagmiddag 28 april 2024 was Coeursief in Dorpshuis-cafe De Schalm in Westwoud. De Nederlandse band Coeursief met Franse Chansons

zondag 28 april 2024

Aanvang: 15 uur, inloop is vanaf 14:30

Nederlandse band Coeursief speelt Franse chansons! Luisterconcert.

Vele bekende chansons komen aan bod, o.a. van Edith Piaf, Francoise Hardy, Jacques Brel, Charles Aznavour, Gilbert Becaud, Julien Clerc en Michel Legrand uit de jaren ’50, ‘60 en ’70 als ook meer recente Franse liedjes van o.a. Zaz, Patrick Bruel, Patricia Kaas en Barbara Pravi. Soms serieus, soms als meezinger, soms nostalgisch maar ook modern en altijd weer in een gezellige sfeer. Voor velen zal het repertoire een feest der herkenning zijn van romantische zonnige vakanties, verloren liefdes en de warme Franse sfeer.


Coeursief bestaat uit zes enthousiaste muzikanten; zangeres (Gemma), gitarist (Cor), basgitarist (René), drummer (Cees), accordeonist (Herman) en violist (Jaap). 

Zij spelen op originele wijze de Franse chansons en treden met veel plezier en succes op bij diverse gelegenheden zoals beaujolaisavonden, diner dansant, kerkconcerten, (buurt)feesten en Franse festivals.

De entree is €5,00 en kaarten reserveren is aanbevolen. Reserveren via het ticketkantoor van de Schalm

Na afloop van dit optreden is er ook een optioneel soepenbuffet voor de liefhebbers!