Nederlandse band Coeursief speelt Franse chansons

  • Warme Franse sfeer 

Veel bekende chansons komen aan bod, o.a. van Edith Piaf, Francoise Hardy, Jacques Brel, Charles Aznavour, Gilbert Becaud, Julien Clerc en Michel Legrand uit de jaren ’50, ‘60 en ’70 als ook meer recente Franse liedjes van o.a. Zaz, Patrick Bruel, Patricia Kaas en Barbara Pravi. Soms serieus, soms als meezinger, soms nostalgisch maar ook modern en altijd weer in een gezellige sfeer. Voor velen zal het repertoire een feest der herkenning zijn van romantische zonnige vakanties, verloren liefdes en de warme Franse sfeer.

 

  • Zes enthousiaste muzikanten

Coeursief bestaat uit zes enthousiaste muzikanten; een zangeres (Gemma), gitarist (Cor), basgitarist (René), drummer (Cees), accordeonist (Herman) en violist (Jaap). Zij spelen op originele wijze de Franse chansons en treden met veel plezier en succes op bij diverse gelegenheden, zoals cafe-restaurants en culturele centra, Beaujolaisavonden, diner dansants, kerkconcerten en Franse festivals.

 

 

 Info en contact

Nederlandse band, Franse chansons 

U bent op zoek naar een band die bekende Franse chansons van vroeger en ook mooie Franse chansons van nu speelt, neem dan contact op met een bandlid van de Nederlandse band Coeursief .

 

Rene de Groot 06-43195505

Cor Wagenaar 06-54354041

Email: coeursief@gmail.com